luni, 3 aprilie 2017

Chiftele cu sos si mujdei

Ieri daca a fost duminica am zis sa imi rasfat un pic familia si la le fac ceva bun.

Ingrediente pentru chiftele

Carne 400-500 gr
1-2 Ceapa tocata marunt
Secretul gustului de legume
Cartof dat pe razatoare
Condimente de chiftele
Sare si piper
Usturoi tocat marunt
1-2 oua

Ingrediente pentru sos

1-2 Ceapa tocata marunt
Rosi taiate cubulete 1 cutie
Pasta de rosii o cana
Apa un pahar
Usturoi tocat marunt
Secretul gustului de legume
Ou pentru dres
Sare si piper
Verdeata tocata marunt

Preparare
Amestecam toate ingredientele de chiftele si facem mingiute mici pe care le prajim in ulei.
Intre timp calim ceapa,adaugam rosile cubulete si pasta de rosii si paharul cu apa...punem si secretul gustului de la maggi sare si piper dupa gust.
Cand vedem ca incepe sa scada adaugam ou batut si mestecam foarte bine,usturoiul si verdeata.
Facem si mujdei de usturoi daca vrem...
Punem in farfurie si papam....
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu