joi, 16 iunie 2016

Designul interior este mai mult decat o simpla profesie

Fara a fi vorba de opulenta, designul interior ofera dinamism si defineste trasaturile principale ale casei noastre. Introspectia, energia, pasiunea pentru o anumita nuanta, culorile in sine si vibratia acestora, modelele si materialele se inspira dintr-o poveste de viata, din povestea fiecaruia dintre noi sau din insasi povestea subtila a designului interior. Acasa este locul in care trebuie sa ne simtim cel mai bine, sa ne simtim la tot pasul inconjurati de o parte din sufletul nostru.

Acasa este locul in care investim cea mai mare parte din energie pentru a ne regasi, pentru a privi satisfacuti rezultatul dupa o munca indelungata si o serie intreaga de decizii si alegeri, impartasind pe termen lung armonia alaturi de cei dragi. Este important sa stim ca detaliile amenajarii pe care am ales-o si toate incaperile spatiului in care traim: livingul, diningul, dormitorul, baia, bucataria, dar si spatiile de trecere - holuri, locuri de depozitare sunt create conform dorintelor si nevoilor noastre.

De aceea este important sa luam deciziile corecte si sa fim mereu indreptati spre adevaratele valori estetice, dar si personale atunci cand dorim sa realizam designul interior al casei noastre. Specialistii vin cu idei moderne, profesionale si practice adaptate oricarui tip de spatiu sau oricaror gusturi si pretentii. Trebuie sa alegem colaborarea cu cei mai buni profesionisti pentru a fi in ritm cu tendintele si a obtine cele mai bune rezultate, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.
Baia dupa parerea mea este foarte importanta,asa ca se merita sa investim in Mobilier Baie 
O ideie foarte frumoasadupa parerea mea 

DULAP ASEZAT BORDEAUX ROMA 40304 [Sanotechnik]

Daca vreti sa faceti modificari la baie acum aveti si idei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu