sâmbătă, 1 aprilie 2017

Piure cu carnita de porc si sos

Ingrediente pentru piure

Cartofi
Unt sau margarina
Secretul gustului cu legume
Lapte
Sare

Ingrediente pentru carnita cu sos

Pulpa de porc
Ulei pentru prajit
Ceapa
Usturoi
Pasta de rosi
Secretul gustului cu legume
Sare si piper
Verdeata

Preparare

Punem cartofi la fiert in apa cu putina sare...intre timp taiem carne bucatele si o prajim in ulei...
Cat timp se fierb cartofi si se prajeste carne,tocam ceapa cubulete si usturoiul feliute.
Calim ceapa si punem pasta de rosi cu putina apa adaugam secretul gustului,sare si piper si verdeata tocata marunt si la final adaugam usturoiul.
Curatam cartofi si ii pasam,adaugam untul sau margarina,secretul gustului si laptele si amestecam bine totul...daca mai este nevoie mai adaugam lapte si sare.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu