joi, 14 aprilie 2016

Hello Baby EXPO

 Este atât de greu să fii părinte astăzi fiindcă nu știi cum să-ți hrănești pruncul, cum să-l educi frumos și eficient (și pentru el, nu numai pentru societate), cum să-i oferi tot ce este mai bun și să-l ferești de maladiile care se înmulțesc și devin mai feroce!

Hello Baby EXPO  se desfășoară începând cu data de 22 Aprilie 2016 la Centrul Multifunctional din Craiova, între orele 10:00 si 18:00, ultima zi a fericitului eveniment fiind 24 aprilie, 2016. 

De la consilierea părinților, la diferite servicii estetice și artistice pentru copii, până la peștișorul de aur care îndeplinește toate dorințele micuților legate de cadouri și cumpărături și până la savuroase momente de distracție oferite deopotrivă copiilor și părinților, târgul demonstrează o aprovizionare perfectă, atât din punct de vedere material, cât și al resurselor umane implicate în organizarea evenimentului.

Evenimentul este gandit la scara mare, caci vor fi foarte multe standuri de prezentare si vanzare, vor fi prezenti specialisti care vor sustine diverse miniconferinte, dar vor fi si oferte speciale pentru vizitatori si zone de recreere pentru cei mici.

Ma intereseaza studiourile foto, si am inteles ca aici va fi un segmenet intreg de servicii pe aceasta nisa.

Pentru mai multe datalii puteti intra pe pagina de Facebook Aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu